Det er ingen hemmelighed, at jeg havde det hårdt på sygehuset. Rigtig hårdt. Jeg skulle genoptræne for at få gang i stængerne, snakketøjet osv. osv.

Jeg kan stadig nogle af de remser jeg skulle sige, da jeg skulle øve min taleform og udtalelse (eller hvad det nu hedder). Jeg fik en talepædagog tilknyttet mig, første gang hun kom, skulle hun selvfølgelig lige teste hvad jeg kunne og fik mig til at snakke meget, så hun kunne se hvad jeg skulle hjælpes med. Til slut nævner hun nogle få ting, men at jeg allerede er godt på vej (hæhæ😎) Set ud fra, at jeg ikke kunne tale til at starte med og brugte hovedet til at nikke ja eller nej, og derefter klem i hånden (venstre🤪) Så var jeg nået langt på kort tid.

Nå tilbage til “det er bare midlertidigt”, det er Martins sætning, som forresten er bandlyst herhjemme, han kan nogen gange finde på at sige det stadigvæk, så får han også dræberblikket. Men grunden til jeg bliver så knotten når det sker, er fordi jeg hørte den sætning til nærmest alt. Jeg var sur over jeg ikke kunne spise selv (fik sonde længe) jeg var sur over jeg ikke kunne gå, jeg var sur over at jeg ikke selv kunne flytte mig fra seng til rullestol, jeg var sur over jeg ikke måtte komme hjem (har en historie jeg fortæller om en anden gang, men det omhandler en overlæge og noget med at blive tvangsindlagt 🥸)
For at sige det kort, så var jeg skide sur når tingene ikke gik som jeg ville.. Nu græder jeg bare 🙄

Det var jo rigtigt nok, at det VAR midlertidigt, men det var bare pisse irriterende at høre på, når jeg nu bare gerne ville være mig selv efter en dag…

Så lige til noget andet… Det er herre lang tid siden jeg sidst lavede et indlæg og det er ikke for at retfærdig gøre det eller sådan, men jeg er jo startet sådan rigtigt i skole igen, med timer (over Zoom nu), men det er så skide hårdt. Jeg har heldigvis fået bevilget en mentor (en slags hjælper til studiet) og jeg klinger allerede mega godt med hende. Jeg ligefrem glæder mig til samarbejde med hende! Der er bare faldet en stor sten af mit hjerte, ved at få den ekstra hjælp. Jeg har stadig ikke accepteret det, men jeg prøver. Det skal nok komme på et tidspunkt.

Nå, men god jul, jeg håber alle får nogle dejlige juledage trods det lort der er i omløb.
Jeg tænker, at jeg vil lave et “året der gik” ligesom sidste år. Jeg har nemlig meget jeg kan skrive om, både godt og ondt, mest godt😇

Julebillede af los familios fra sidste år. Der er ihverfald sket lidt (meget) på et år.❤️